Terug naar overzicht

Overdag spanning in het kasteel, 's avonds ontspanning in een knusse hoeve

Welkom in het Limburgse Bilzen, vlak over de grens met Nederland. Bilzen is een charmant stadje genesteld in het groen dat toch vlakbij grote steden zoals Tongeren, Hasselt en Maastricht ligt. De perfecte uitvalsbasis voor een paar dagen Vlaanderen!

In het kasteel van Alden Biesen kun je je kans wagen om de Bilzen Mysteries op te lossen: een fascinerende, interactieve speurtocht voor jong en oud, vol raadsels, aanwijzingen en opdrachten. Gewapend met een tablet en een flinke portie speurderstalent ontrafel je stukje bij beetje de oplossing van het mysterie.

Wie of wat zit er achter het raadselachtige ongeval op het kasteeldomein? Welke sporen zijn er te vinden, en vooral: waar leiden ze naartoe? In het razend spannende misdaadspel van Bilzen Mysteries verken je op een speelse manier het historische domein van Alden Biesen. Aanwijzingen, raadsels, (dwaal)sporen en proeven kruisen je pad. Aan jou om het mysterie op te lossen. Word jij de rechterhand van commissaris Angel? Laat de speurder in je los en zie wat anderen niet zien!

Je kan kiezen tussen twee versies van het spel: eenvoudig of geavanceerd, voor de geoefende speurneuzen. De cast van het mysterie bestaat uit Vlaamse topacteurs, om de beleving helemaal af te maken.

Na urenlang speuren en ontdekken is het tijd voor wat welverdiende ontspanning. In de omgeving van Bilzen kan dat temidden van het groen. Je kan overnachten in tal van prachtig gerenoveerde hoevegebouwen met uitgestrekte tuinen. Laat alle spanning van de dag gerust van je afglijden in de jacuzzi of de sauna. De volgende ochtend kan je genieten van lokale streekproducten aan de ontbijttafel, met zicht op het groen.

De ideale combinatie van spanning en ontspanning vind je in Vlaanderen!

Inspiratie voor activiteiten
Inspiratie voor overnachting